Del siden

 

Jeg er certificeret spirituel integrativ krops- og psykoterapeut fra Tobias-skolen, som er godkendt som uddannelsessted af Foreningen af dansk psykoterapeuter, FaDP.

www.tobias-skolen.dk.

Ligeledes er jeg godkendt som Reg. psykoterapeut hos FaDP, som er den eneste beskyttet titel uden for det offentligt finanserede sundhedsvæsen. 

Som Reg. psykoterapeut er jeg kvalificeret til at undersøge og behandle klienter, der henvender sig til mig for at få hjælp. 

For at sikre dig kvalitet i dit terapiforløb hos mig, går jeg løbende i supervision og egenterapi, og  følger selvfølgelig FaDP´s etiske retningslinjer.

www.fadp.dk 

FaDP er godkendt hos Styrelsen for Patientsikkerhed.

 

Jeg er gift, har to børn og er bosat i Kliplev, nær Aabenraa.

Jeg elsker at arbejde med mennesker, og har altid haft dybt respekt og en åben nysgerrighed for mennesker med alt det de er. 

I mit terapeutiske arbejde er jeg optaget af, hvad der ligger bagved den enkelte menneskets adfærd, mønster og følelser, når det kommer til udtryk. I terapi ser jeg det som min del, at være støttende, lyttende og anerkenende i processen, som må opstå der. At hjælpe dig til en ny forståelse, integration af nye (genfundende) kvaliteter til mere balance i dig og dit liv.

Jeg har den første Reiki grad og inddrager det individuelt i terapien.

 

Inden mit terapeutiske virke har jeg i mange år arbejdet som intensivsygeplejerske.

  

We are all broken,

that´s how the light

gets in.

-Ernest Hemingway-